Η εταιρεία μας

Το μάρμαρο, η πέτρα και το ξύλο έχουν καθιερωθεί ως τα μοναδικά και αναντικατάστατα υλικά, που συνδυάζουν αντοχή, πολυτέλεια και αισθητική.

Στην εταιρεία ΚΑΤΣΗΣ Πέτρα και Ξύλο, επιλέγουμε τα υλικά μας, φυσικά πετρώματα και ξύλο με βάση την ποιότητα, την αισθητική αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

Με πίστη στην παράδοση σε συνδυασμό με το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό των εργοστασίων μας επεξεργαζόμαστε τα υλικά αυτά, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα μας διακινούνται σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα τα εξάγουμε σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας, σε καινούργιες κτιριακές εγκαταστάσεις και διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το 2003 επεκτείναμε τη δραστηριότητα μας επενδύοντας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις  με σχιστήριο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου και πέτρας στο 5ο χλμ. ΤρίποληςΣπάρτης στην Τρίπολη.

Η εταιρεία ΚΑΤΣΗΣ Πέτρα και Ξύλο, συγκαταλέγεται σήμερα στις κορυφαίες μονάδες επεξεργασίας μαρμάρου, πέτρας και ξύλου στην Πελοπόννησο.

Σύγχρονος εξοπλισμός, Εμπειρία και Μεράκι!

Με γνώμονα την αισθητική αναλαμβάνουμε την κατασκευή περίπλοκων έργων εναρμονίζοντας

το κάθε υλικό με το περιβάλλον που το υποδέχεται.

Η Φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη σωστή ποιότητα υλικών, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές και τον καλύτερο τρόπο παράδοσης των υλικών στο χώρο σας, με δικά μας μεταφορικά μέσα και ανυψωτικά μηχανήματα.

Κατασκευάζουμε

    Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας, τεχνίτες της πέτρας και του ξύλου, δημιουργήσαμε παραδοσιακά κτίρια, εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον και τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας.

Ειδικευόμαστε

Ειδικότητά μας είναι η εξόρυξη και η διαμόρφωση πέτρας κτισίματος, επενδύσεων και λιθοστρώσεων, όπως επίσης και η επεξεργασία και η προετοιμασία ξυλείας για σκεπές και διακοσμήσεις κτιρίων.

Επεξεργασία Μαρμάρου

Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία μαρμάρου. Διαθέτουμε εξοπλισμό, σύγχρονης τεχνολογίας για την κοπή, επεξεργασία και μορφοποίηση μαρμάρου και πέτρας όπως:  CNC, Μονόλαμο, Φρέζες, Κόφτες, Τρυπάνια κ.α.  Συνεργαζόμαστε με Αρχαιολογικές υπηρεσίες, αρχιτεκτονικά γραφεία αλλά και ειδικούς στις αναπαλαιώσεις και τις κατασκευές για την υλοποίηση έργων υψηλής ποιότητας και αισθητικής αλλά και εξειδικευμένων εφαρμογών μαρμάρου και πέτρας.

Πριστήριο Ξυλείας

Επενδύσαμε σε εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψουμε τη ζήτηση σε εξειδικευμένα προϊόντα βιομηχανικής συσκευασίας ξύλου, όπως η κατασκευή παλετών. Με συνέπεια και υπευθυνότητα έχουμε τη δυνατότητα κάλυψης των πλέον αυξημένων ποιοτικών και ποσοτικών αναγκών κάθε εργοστασίου, συσκευαστηρίου ή εταιρείας.

Αναπαλαιώσεις

Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής διαθέτουμε την εμπειρία για τη δημιουργία προϊόντων για ανακατασκευή και αναπαλαίωση οικιών, καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων κ.α. Με γνώμονα την αισθητική αναλαμβάνουμε την κατασκευή περίπλοκων έργων εναρμονίζοντας το κάθε υλικό με το περιβάλλον που το υποδέχεται.